Kropstype og proteinpulver

Når du bruger proteinpulver

Når du bruger proteinpulver, så skal du være sikker på at du bruger det korrekt. Det er nemlig sådan, at det er meget forskelligt, hvordan man får mest ud af proteinpulver. Det er heller ikke sikkert at din lokale fitnessinstruktør har forstand på hvordan man skal balancere behovet og forbruget. Det er sjovt nok sådan, eller i hvert fald en god tommelfingerregel, at jo tyndere du er, jo mere proteinpulver kan du klare og optage, uden det giver dig fedt på kroppen. 
Dermed ikke sagt, at det på nogen måde er skadeligt at bruge for meget. Det giver såmænd bare lidt ekstra energi at forbrænde, og det er helt sikkert at det også kommer til at gøre lidt ekstra for dig. Det er nemlig sådan, at når det først er gået op for dig, hvad du rent faktisk kan opnå med proteinpulver, at det så normalt også altid vil ende med at gå op for dig, hvad det rent faktisk vil sige at bruge proteinpulver korrekt. Det er altså ikke alle der er klar over dette.

Korrekt brug af proteinpulver

Det er altså derfor, at du som nu er klar over, hvordan man korrekt bruger proteinpulver, skal fortælle det videre. Jeg er godt klar over, at meget af det giver sig selv, og det er jo klart at jo tyndere du er, jo mere proteinpulver du kan klare. Der er dog ikke ret mange der tænker over dette, og derfor er der simpelthen så mange der direkte bruge proteinpulver forkert. Ellers om minimum doserer det forkert. Det betyder altså at de ikke får den optimale effekt, og det i sig selv, er jo virkeligt en skam, og jeg ville da ønske at folk tænkte sig lidt mere om, så de kunne bruge det korrekt, og derved få den optimale effekt fra proteinpulver.

Styrketræning kræver protein.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Få større muskelmasse med protein

Kronisk tennisalbue

Sådan får du en flad mave